Jagtrejser til det sydlige Afrika

Lechwe pakke

1 jæger, 5 jagtdage med 6 overnatninger, kun 2 timers kørsel fra Johannesburg. Prisen indbefatter 1 lechwe, 1 common blesbuck samt 1 mountain reedbuck. Jagten foregår 1:1 i Freestate Province. Prisen er All inclusiv dog eksklusiv flytransport, drikkepenge, hjemtransport af trofæer og konservatorarbejde.

Pris: 32.800 kr

 

 

Eastern Cape Kudu Pakke

Vi er glade for at kunne tilbyde denne pakke til jægere i Eastern Cape. Du flyver til Port Elizabeth, og derfra er det kun 2 timers kørsel til lejren, så du vil jage "The Grey Ghost of Africa" allerede den første eftermiddag.

Dette er en pakke baseret på to jægere og 4 dages jagt med 5 overnatninger. Trofæer som er inklusiv i prisen per person er en Kudu, en Impala og en Warthog. Alt sammen til en pris på 23.500 kr !!! Dette vil være en 2 x 1 Safari. Hvis du ikke nedlægger et af trofæerne i henhold til pakken, vil vi gerne tilbagebetale dig for det dyr baseret på priserne i henhold til den særlige pakke.

Yderligere dage kan tilføje med 10% besparelse af standardprislisten og yderligere trofæer kan tilføjes med en besparelse på 15% af standardprislisten. Dette gælder dog ikke The big five.

Standard forretningsbetingelser gælder.

Kontakt os venligst for yderligere information.

Black Wildebeest, Common Blesbuck og Common Springbuck Pakke:

Vi er glade for at kunne tilbyde denne fantasiske jagtpakke. Jagten foregår i Free State Province, på vores super lodge, Dipka. Denne lodge er kun 2 timer fra Johannesburg International Airport.

Dette er en pakke baseret på to jægere med 4 dages jagt og 5 overnatninger. Trofæer som inklusiv per person er en Black Wildebeest, en Common Blesbuck og en Common Springbuck. Det hele til bare 18.500 kr !!! Dette vil være en 2 x 1 Safari. Hvis du ikke nedlægger nogen af dyrene i henhold til pakken, vil vi gerne tilbagebetale dig for det dyr baseret på priserne i henhold til denne særlige pakke.

Yderligere dage kan tilføjesmed en besparelse på 10% af standardprislisten og yderligere trofæer kan tilkøbes en besparelse på 15% af gældende prisliste. Big five undtaget.

Standard forretningsbetingelser gælder for denne pakke.

Kontakt os venligst for yderligere information.

Zebra, Blesbuck og Springbuck pakke

På vores hovedlodge Dipka i Free State kan vi tilbyde denne spændende jagtpakke. Denne lodge er kun 2 timer fra Johannesburg International Airport.

Dette er en pakke baseret på to jægere med 4 dages jagt og 5 overnatninger. Trofæer inkluderet I prisen er: en Zebra, en Common Blesbuck og en Common Springbuck. Prisen lyder på blot 22.000 kr Jagten foregår 2 x 1. Hvis du ikke skyder nogen af dyrene i henhold til pakken, vil vi gerne tilbagebetale dig for det dyr baseret på priserne i henhold til denne særlige pakke.

Yderligere dage kan tilføjes med en besparelse på 10% af standardprislisten og yderligere trofæer kan tilkøbes med en besparelse på 15% af standardprislisten, Big five undtaget.

Standard forretningsbetingelser.

Kontakt os venligst for yderligere information.

Likhulu Safaris Skandinavien Email: Fladmosenmedia@gmail.com (Dansk) Info@likhulusafaris.com ( Engelsk) Telefon (Dansk ) +45 20864519 ( Bedst 18:00 - 20:00)
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk