Jagtrejser til det sydlige Afrika

Sikke en fantastisk sæson vi har haft. På trods af tørken har vi nedlagt en masse størke trofæer. Vi har arbejdet hårdt for hvert enkelt trofæ, men det har absolut været det hårde arbejde værd. Regnen kom sent, men vi tror på, at vi stadig kan få nogle gode regnskyl denne sommer. Fuglevildtet har ynglet godt og det ser ud til, at vi får flere kuld på vingerne. Det taget i betragtning og så det at farmerne ikke rigtigt er begyndt at så solsikke endnu, tyder på at der venter en stor sæson. Grundet den manglende silsåning, så vil arealer med solsikke være mindre, men til gengæld vil koncentrationen af duer være større.

Vi afsluttede sæsonen sammen med en god ven fra USA, Brian White, som på trods af at han sidder i kørestol, formåede at nedlægge en gammel waterbuck og en stærk blue wildebeest. Vi ser allerede frem til han snarlige tredje besøg hos os.

Vi har op til sæsonen 2018 fået adgang til endnu flere områder i Limpopo, Free State og Eastern Cape province, så vi kan i endnu større grad skræddersy jagten lige efter vores gæsters ønsker. Yderligere vil sæsonen 2018 også byde på mulighed for en kombineret tur efter tigerfish samt deep water fishing. Kontakt os endelig for mere information om dette.

Den kommende sæson ser på alle måder spændende og travl ud. Har du lyst på et jagteventyr i Sydafrika, så er det tid til at booke nu!


Likhulu Safaris Skandinavien Email: Fladmosenmedia@gmail.com (Dansk) Info@likhulusafaris.com ( Engelsk) Telefon (Dansk ) +45 20864519 ( Bedst 18:00 - 20:00)
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk